Pekka

Treenit peruttu vähäisen osanoton vuoksi!!!!!

Pertti

HEI! 60 v. osallistujat Kape, Eero, Tepa, Maukka,Mauke,Sone, Pekka Pelto(Tuletko?) Timo Kuokkanen(Tuletko?) Miten Musti?
Kokoonnutaan lauantaina Heinäpäähän klo. 12. ensimmäinen ottelu meillä klo, 13.
Pera

Mauri

HEI! Huomasin tuossa, että pelipaidan väri on valkoinen, housut siniset ja sukat siniset. Minulta löytyy vain sininen pelipaita?. Onko missään teillä varapaitoja vai otanko mukaan jonkun valkoisen paidan?

Mauke

Jukka

60+ turnauksen ottelut ja aikanaan tulokset löytyvät nettisivuiltamme sivulta

Tänään ei trendeihin. Flussa

Pertti

No niin, kesän 2018 otteluohjelma on tehty ja on painossa. KIITOS TUMI,KAPE,MAMI,MAUKKA,TEPA,KÄNÄ,EERO V. JUSSI J. PEKKA O. MUSTI, ARI PÖYLIÖ, RAMI!!! Ilman teidän panosta, yhteiseen hyvään tulevaa otteluohjelmaa ei olisi pystytty tekemään.
Toivon jatkossa, että jokainen ymmärtää sen,(n. 40 aktiivijäsentä) että mm. otteluohjelma on sellainen tulojen hankinta väline, jolla seuramme kassaan saadaan pääomaa. Tämä taas hyödyttää meitä mm. niin, että pystymme pitämään turnauksissa omavastuut kohtalaisina ja järjestämään joskus sauna-iltaa ym. Puhumattakaan, että tänä vuonna kun on seuramme 40 v. juhlat,
KIITOS !